vineri, 9 mai 2014

Atelierele din Pod: Jocurile lui Merlin (sâmbătă, 10 mai, pentru 3-10 ani)


Luuuumeeee, luumeee....

Mai bine mai târziu decât deloc, iată anunţul pentru atelierul de sâmbătă, 10 mai, din Pod:



Pardon, de la Teatrul din Podul Meu.

Pe un fundal ceva mai alb decât ar fi fost vizibil bine, atelierul promite oarece ţopăieli jucăuşe, cu pretext arturiano-merlinesc, urmate de decorarea unui castel propriu, care se ia şi acasă!

Din informaţiile (privilegiate) de culise aflăm următoarele:

Castelul (care e şi un pic pliant...atât cât să încapă după dulap - ca să nu-nveţe copchilul cuvinte noi când te-mpiedici tu de Merlin prin casă) este gata pregătit pentru a fi decupat suplimentar, pictat, ori, la nevoie, îmbogăţit cu turnuri, poduri (dâmburi, gloduri) şi alte anexe suplimentare strict necesare la casa omului. Pardon, castelanului.

Castelul e însă mărişor. Castelanii preşcolari vor încăpea în el - dar, spre marea lor jale, nu se vor putea ascunde complet.

Atelierul invită copii de 3-10 ani, şi fete, şi băieţi (că doar la decorare merg toate culorile...) sâmbătă, 10 mai, de la ora 11.00, la Teatrul din Podul Meu, în Pantelimon, pe lângă Ferma Animalelor.

Durata programată e de 1 oră dar dacă nu e gata castelul sau nu s-a uscat vopseaua, părinţii mai pot sta la un ceai (două...trei...), în vreme ce copiii dau de pereţi şi podele o serie de jucării special ascunse-n pod în acest scop.

Costul este de 40 lei / copil şi include toate materialele, precum şi ceai şi biscuiţi.
Trântirea jucăriilor e gratis.

Părinţii asistă (dacă doresc, fireşte) şi mai şi participă (de cele mai multe ori, de nevoie...).
(ceea ce mie, care crăp de curiozitate să aflu ce se-ntâmplă la toate atelierele la care mai merge Che Guevara Muţunau, mi se pare o idee foarte bună).


Înscrierea prealabilă e (dată drept) imperativă pen’ că garantează existenţa castelului aferent (macheta e pregătită dinainte): catalinahetel la yahoo punct com, iar numerele de telefon cred că se văd în afiş (nu le mai transcriu).

Sunt maxim 10 locuri (Podul cu pricina nu e prea mare...)

Castelăneală plăcută!

Niciun comentariu: