luni, 14 iunie 2010

Pipi, lapte şi lemn

Descrierea universului nostru olfactiv.

Perseverăm în operaţiunea de dezvăţare de pamperşi. Singurul rezultat de până acum este că junele pare să observe că se întâmplă ceva. Poate... şi că e el sursa...? Greu de zis.
Bălţi peste bălţi, în care tropăim cu nesaţ.
Oricât de repede s-ar şterge pe jos, un vag iz persistă - cel puţin pentru bârnăul mamiţunesc, de câine anti-drog. Producţia e mare.


Biberonul se aruncă sistematic pe jos, indiferent cât s-a beut din el.
Covorul cel frumos, de lână, cu flori portocalii, este murat de picături de lapte, subit transfigurate înmiresmat de căldură. Perdeaua nu e nici ea departe.


În rest, mami bubuina.
Adică bormaşina. Adică se compun rafturi de bibliotecă.
Ce e aşa de greu? a răspuns Mamiţuni unor perechi de ochi holbaţi pe tema feminin-dulgheristică - oarecum inedită.
Măsori, faci desfăşurata, te duci, comanzi pal, iei şuruburi şi adezivi, măsori iar, dai găuri, verifici, fixezi, lipeşti, înşurubezi. Uiţi de PFL, dar cine să le mai numere...
Lemnul miroase frumos.

4 comentarii:

XoXo spunea...

si la noi a durat muuult operatiunea olita ...care era pe post de fotoliu de televizor :))) pana la urma am trecut direct la wc cu reductor a functionat de minune.

Mamiţuni spunea...

Lily of the Valley,
am luat reductor. Si m-am resemnat. :)
Odata si-odata, tot 'om iesi noi din pampers!

XoXo spunea...

nu stiu daca e incurajare sau nu, dar noi am scapat de tot de pampersi la 2 ani si jumate. Pana la urma se intampla dar in ritmul lor si nu neaparat impinsi de la spate. Cel putin la noi asa a fost...suntem si incapatanati din fire si nu facem neam ce zice mami :)))))

Mamiţuni spunea...

Lily of the Valley,
multumesc, ma ajuta! (mai ia din presiune...)