luni, 26 martie 2012

Mostră de supărare muţunautică

- Nu mai vorbesc cu tine niciodată până ce nu mă liniştesc! zice el, întinzându-mi mâna ca să putem coborî împreună pe scări.


Nu e uşor să fii Muţunau.


3 comentarii:

Raluca spunea...

Cat poate fi de dulce! (si comunicativ :D)

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com

Mamiţuni spunea...

Raluca,
eh... cum sa-ti spun... comunicativ e putin spus.


Ady,
imi cer scuze pentru intarzierea cu care am postat despre cazul vostru. Sper sa fie de ajutor.
Incercati sa obtineti bani si prin formularul E-112. Daca operatia nu poate fi efectuata in Romania, statul roman ar trebui sa va poata avansa macar o parte din suma de care aveti nevoie.
Procedura e destul de anevoioasa, insa banii se pot elibera.
Succes si multa sanatate mamei!