miercuri, 14 octombrie 2009

Taga. Ziggo. Troşcaletă.

Taga:



Zigo


Troşcaletă*:
* conform dictionarului general de motherese, capitolul "Limba mamiţunească", aria semantică a termenului generic de troşcaletă cuprinde toate vehiculele transportoare haioase, de dimensiuni mai mici, indiferent de tipul de tracţiune şi respectiv de numărul de roţi.

4 comentarii:

alina spunea...

daaa ... la noi aici e plin de din astea, din urma. aussies sunt biciclisti infocati. si familisti. asa ca ... se impune! si noi vroiam sa cumparam una bucata ... mai vedem, fetele au cam crescut si noi cu bicla ... prea rar, unfortunately! :)

Mamiţuni spunea...

Acum un an, am vazut o "troscaleta" si pe Kiseleff! Nu stiu insa daca le importa cineva in Romania; mi-as dori sa se poata circula in siguranta si cu "remorca", si cu bicicleta.
Mi-ar placea sa incerc sa merg macar odata cu asa ceva. Cred ca-ti ia un pic pana te obisnuiesti, ca trebuie sa tragi, sa te ghidezi si sa virezi altfel.

Taga si Zigo sunt, cel putin pentru Ro, SF-uri. Si sunt si extrem de scumpe. Da' arata interesant.

De curiozitate: voi cum vreti sa faceti, luati una mai incapatoare, sa stea impreuna capritele? Sau fiecare (tati si mami) cu bicicleta, respectiv "troscaleta" lui?

alina spunea...

Cred ca, deja fiind trei, va trebui sa luam o troscaleta pt o bicicleta si cel putin un scaun atasabil in spatele biciclistului, la cealalta bicicleta. :)

Mamiţuni spunea...

Sa vezi atunci decizii, cine unde merge :))