duminică, 12 februarie 2012

Ultimele chestii de prin agendele muţunautico-mamiţuneşti

S-o luăm pe rând.
Avem de menţionat:


Masajul pe patul cu pietre de jad şi-nu-mai-ştiu-ce (bla-bla...) pentru coloană, de la Henriette, accidental pescuit de pe unul din site-urile cu discount-uri (destinatar: strâmbăciunea de Mamiţuni, desigur). (pozele de pe site sunt aiurea, nu te dezbraci pentru masaj, doar elimini cureaua, încălţările şi eventualele taioare / haine cu potenţial ridicat de boţire)
Dacă nimereşti, într-un final, poziţia potrivită înălţimii tale, e chiar fain.
Dacă nu, se pune oricum drept o oră de linişte (doar dacă nimereşti singură-n camera de 2 paturi cu pietre de jad şi unu’ aparent fără...). Din acest prim motiv prima şedinţă a fost oarecum inedit-înspăimântătoare. 



Colorile de baie de la Tinti (pentru Muţunau). De la DM. Din seria „bună ziua ai dat, belea ţi-ai căpătat”, acu’ nu se mai poate face baie decât cu ele. A, şi cu pocnitoarele din aceeaşi serie...



Dubla şedinţă de iniţiere de la Equestria - fără poze, că n-am mai avut destule mâini.
Dar arătam într-un mare fel, înfofoliţi amândoi (în manej nu e cu mult mai cald ca afară), echipaţi cu caşchete, proptiţi în şa, amândoi în premieră, fiecare pe calul lui (inclusiv Muţunau, care n-a primit ponei, ci pe Negruţa, o mânzoacă pe care sunt cocoţaţi toţi copiii).
Foarte frumos. Am vrut să luăm caii acasă. Nu s-a putut. Păcat, am fi ajuns mult mai repede dintr-o cameră-ntr-alta.



Cărticelele Prima mea enciclopedie (Larousse) de la Elefant, luate cu reducere şi cu ochii oarecum holbaţi la vederea preţurilor iniţiale declarate acolo.
Muţunau, „cititor” pasionat al volumului „Corpul Omenesc”, a-ntrebat despre personajele (nude) de la paginile 92-93: da’ ăştia nu se mai îmbracă odată?
(după cum era de aşteptat, dat fiind că este despre corpul omenesc, cărticica presupune să fii gata să dai oarece explicaţii din zona de educaţie sexuală)



Cremele de la L’Erbolario. Tot cu reducere, desigur. (nu că asta ar rezolva mare lucru... dar farmaciile care nu au varianta tester pot da, la cerere, mostre).


Ultimul concert din seria Clasic e Fantastic.



Şi ratarea unei tabere de schi. Eh, nu le poate avea/face omu' chiar pe toate!


PS:
Ah, şi clepsidra Dontodent, cronometru asistent-la-spălatul-pe-dinţi, c-o uitasem. Tot de la DM.


Niciun comentariu: