miercuri, 6 ianuarie 2010

Samsonau şi Daliluni

Da, i-am raşchetat pleata. A avut loc marea cheliuţare. Surpriza emisiunii a fost că nu s-au înregistrat proteste - nici în timp ce, nici după. I-am arătat maşinuţa de tuns şi a fost foarte fericit să o ştie lucrând pe el!

Zulufii primordiali:

Mai "clar":

Cârlionţi defrişaţi (prima tură de tuns...):

Cheliuţă finală:

11 comentarii:

Ralu' spunea...

Iuuuuuui, ce i-ati facut copilului!!!! Cremenalilor!

Anonim spunea...

Gizas, ce v-a apucat doamna sa cheliti asa copilul?Acus, iarna, cand e frigu'-n toi?Pe bune, ce v-a venit sa-l razaliti asa pe cap cand el avea niste bucle superbe?asta cred c-a fost de plictiseala,asa-i?

Mamiţuni spunea...

Ralu',
Da. Suntem niste sadici fara pereche!
(culmea e ca lui pare sa-i convina sa fie Kojak!)

Ayandari,
E "traditie" de familie. Noi chiar credem (pe doveditelea!) ca rasu-n cap ajuta la indesirea parului (lucru de care tanarul domn chiar are nevoie...)
Cat priveste frigul, in casa-i cald, afara are si caciula, si gluga. Mai degraba l-as tunde iarna decat vara, de teama insolatiilor estivale.
N-a fost de plictiseala (langa el, n-avem vreme de asa ceva). A fost mai rau, actiune premeditata!

alina spunea...

ups. drastic. :)
eu am fete si am facut (aproape) la fel.
acum am retineri la a treia. ca as vrea sa fie dupa 1 an (motz etc). si vine iarna atunci. da' cum zici tu ... cu caciula ... merge. oare?

Mamiţuni spunea...

Alina,
pai dupa dezmotare! Dupa 1 an!
(tre' sa recunosc ca mi s-a strans un pic inima cand mi-am contemplat "opera"; da' el era atat de incantat, ca m-am relaxat; si-apoi, parul creste repede!)
Acu', fiind prima data, nici nu m-am priceput eu sa reglez masina, sa-l tund 1, nu 0! (sa aiba mutra de puscas marin, nu de puscarias!)

shmeny spunea...

foarte frumos. de-abia astept s-o defrisez si eu pe olga. bine, la olga nu prea ai ce defrisa. tocmai de-aia, sa-i creasca. dar mai stau 3-4 luni.

Mamiţuni spunea...

Shmeny,
asteapta pana ce implineste un an. Cam atunci i se indeseste prima data parul si vezi daca are rost s-o tunzi bec sau nu.
Abia pe la 3-4 ani se poate aprecia cat par & de ce fel (cret, lins, des, rar) o sa aiba pe urma...

Altheate spunea...

Ati avut noroc ca nu a protestat, dani a urlat cat a putut si a speriat toata frizeria. Intre timp s-a obisnuit cu albina, a se citi masina de tuns, si ii tund in ordine descrescatoare: tata, Dani si apoi Mircea.
Deci eu am 3 gulii de ras.

Mamiţuni spunea...

Altheate,
as vrea sa cred ca si la urmatoarele tunsori va reactiona la fel... da' n-ai nici o garantie!
3 gulii, zici? E ceva de munca! (da' macar nu e nimeni mai cu mot :) )

adela spunea...

Mamituni, ai un blog delicios! si cu mult miez adeseori in povesti... dar sa crezi ca rasul in cap indeseste parul? srsly?

Mamiţuni spunea...

Adela,
multumesc!
In ceea ce priveste rasul in cap, noi asa credem :))